VIV. UNIFAMILIARVIGO

It was installed 13 white adhesive panels, with the measurements 60x60cm and 4 cm of thickness, above the ceiling of the dining-room. It was decreased the reverberation in a 30%. The enveloping sound of the place was complicating the family living (meals, dinners, meetings…). The family which have 5 people, was suffering a reverberation near to the 7 seconds. With the installation, it was decreased to the 1,1 seconds.

The localization is a flat in the downtown of Vigo.

Cookie Policy

We use our own and third party cookies to improve our services by analysing your browsing habits. If you continue browsing, we will consider you accept it. You can get more information on this matter or on how to change your browser settings, by clicking More Information. [More Information Cookie Policy].

ACEPTAR
Aviso de cookies